Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Proběhl IV. ročník Pracovního setkání s AGEL Transfúzní službou a.s.

10.6.2024

AGEL Transfúzní služba a.s. uspořádala 6. a 7. června 2024 již IV. ročník oblíbeného setkání s hematologicko-transfúzními odděleními.


Na konferenci byli pozváni zástupci hematologicko-transfúzních oddělení z nemocnic Skupiny AGEL z Česka i ze Slovenska a vedoucí zaměstnanci AGEL Transfúzní služby. Své novinky přijeli představit i dodavatele materiálů pro transfúzní lékařství, přístrojů pro odběr krve a plazmy a prezentaci přednesli i zástupci konečných zpracovatelů krevní plazmy.


Hlavními tématy byl systém testování NAT, problematika rozšiřování dárcovské základny o nové bezpříspěvkové dárce krve, prostor se našel i pro diskuzi o spolupráci jednotlivých odběrových středisek. Programem tohoto setkání bylo i sdílení marketingových akcí jednotlivých nemocnic a představení nového pracoviště AGEL Transfúzní služby a.s. v Šumperku.
 
„Opět se potvrdilo, že pořádat tuto konferenci má opravdu smysl. Díky našim hostům i přednášejícím jsme měli možnost odborně prodiskutovat stěžejní témata, která se nyní řeší a podělit se o zkušenosti se zaváděním nových laboratorních metod a informačních systémů,“ sdělila Ing. Hana Marešová, místopředsedkyně AGEL Transfúzní služby a.s.
 

 

Zpět