Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Tak zase za rok! Nyní se už musíme s prázdninami rozloučit

4.9.2023

Tak zase za rok! Zaznělo na akci, kterou pro děti dárců, zaměstnanců a širokou veřejnost, připravila AGEL Transfúzní služba a.s. v Bohutíně u Šumperka. Navázala tak na úspěšnou akci z minulého roku.

V Bohutíně u Šumperka v pátek 1. září 2023, poslední prázdninový den, proběhlo odpoledne plné zábavy. AGEL Transfúzní služba a.s. zde opět uspořádala zábavné odpoledne s názvem „Tak zase za rok!“, určené všem dětem. Kromě výtvarné soutěže v našem promo stánku si děti užily spousty veselých soutěží, zaskákaly si ve skákacím hradu, projely se na nafukovacích skluzavkách a užily si hudební show se spoustou bublin.

"Tato akce je dalším benefitem nejen pro naše dárce krve a jejich rodiny, ale i pro děti našich zaměstnanců. Stává se zároveň dalším místem, kde je možné oslovit veřejnost a šířit povědomí o dárcovství krve," uvedla Hana Marešová, místopředsedkyně AGEL Transfúzní služby a.s., která společně s Ing. Petrem Poláchem, starostou obce Bohutín, přivítala na akci všechny návštěvníky.

Přejeme všem prvňáčkům, školáčkům, školákům a studentům úspěšný start do nového školního roku a doufáme, že jsme vám páteční akcí „Tak zase za rok!“ zpříjemnili poslední prázdninový týden.

 

Zpět