Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Oslavit Valentýn darováním krve mohou zamilovaní v AGEL Transfúzní službě v Bruntále

9.2.2023

Svatý Valentýn je svátkem zamilovaných a dnem pro sdílení lásky. Tím největším dárkem, který však může člověk druhým dát, je dar krve - dar života. Letošní svátek všech zamilovaných oslaví speciálním valentýnským odběrem i dárci krve z Bruntálska, a to ve středu 15. února 2023 v AGEL Transfúzní službě v Bruntále.

Pro všechny dárce, kteří se objednají a přijdou ve středu 15. února darovat krev nebo krevní plazmu, bude připraveno sladké překvapení. Jako malý bonus navíc si pro všechny zamilované AGEL Transfúzní služba připravila fotorámeček, ve kterém se mohou páry, ale i jednotlivci vyfotit a vytvořit si tak milou vzpomínku na tuto událost. „Valentýnská akce S LÁSKOU na transfúzce je skvělou příležitostí pro první dárcovství. Uvítáme jednotlivce, páry i celé skupinky. Snažíme se, aby všechny pořádané akce i běžné odběry probíhaly v přátelské a pohodové atmosféře. Naším cílem je, aby se u nás dárci cítili dobře, a aby se tak naše transfúzní zařízení odlišovalo od jiných center. Všech dárců si velmi vážíme, pravidelné dárce osobně známe a vždy se těšíme na jejich návštěvu,“ zve Bc. Petra Balogová, vedoucí sestra transfúzního pracoviště v Bruntále.

Máte už na středu jiné plány? Nevadí. AGEL Transfúzní služba připravuje další tematické odběry. „Připravili jsme „Středeční tričkovanou“, kdy dárce obdrží slušivé dárcovské triko, dárkyně potěšíme jako každý rok kytičkou k Mezinárodnímu dni žen a už nyní připravujeme velmi oblíbený Velikonoční odběr. Stačí sledovat naše Facebookové a webové stránky,“ vzkazuje Marcela Kučerková, referentka marketingu AGEL Transfúzní služby.

AGEL Transfúzní služba i nadále hledá nové dárce krve a plazmy. Dárcem se může stát každý zdravý občan České republiky ve věku 18 až 60 let, jehož hmotnost převyšuje 50 kilogramů. Kromě dárcovství krve a plazmy je možná v AGEL Transfúzní službě v Bruntále i registrace do Českého národního registru dárců dřeně. Stačí se objednat na tel.: 800 300 900, nebo přes objednávkový systém bruntal.odbery.agel.cz.

Zpět