Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Otevřený dopis hasičům

5.8.2022

Otevřený dopis vedení a zaměstnanců AGEL Transfúzní služby Šumperk všem profesionálním i dobrovolným hasičům Hasičského záchranného sboru České republiky

Vážení příslušníci Hasičského záchranného sboru České republiky, tvoříte významnou část pravidelných bezpříspěvkových dárců krve nejen naší transfuzní služby, ale i všech transfuzních středisek napříč naší republikou.

Velice si vážíme tohoto vašeho rozhodnutí stát se bezpříspěvkovým dárcem krve a i vaší náročné a nebezpečné práce, kterou dennodenně vykonáváte pro nás pro všechny, pro náš klid, bezpečí a ochranu našich hodnot. V dnešní době, kdy jsme svědky vaší náročné, profesionální a vysilující práce při zdolávání ničivého požáru v krásném koutu naší republiky si o to víc v dnešní době tuto skutečnost uvědomujeme. 

Dovolte nám proto, abychom my všichni v AGEL Transfúzní službě Šumperk ve spolupráci s firmou Velkolosinské pralinky, Velké Losiny, Vám projevili svůj vděk za náročnou a profesionální práci a přispěli tentokrát my vám drobným občerstvením, k vaší regeneraci  a obnově sil, které v této době tak nutně potřebujete.

Děkujeme a držíme vám palce

Vedení a zaměstnanci AGEL Transfuzní služba Šumperk

Majitelka a všichni pracovníci společnosti Velkolosinské Pralinky

Zpět