Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Transfúzní služba v Šumperku i v Bruntále už zná dva výherce soutěže o značkové koloběžky

12.12.2019

S neskrývanou radostí si převzali a vyzkoušeli své nové koloběžky značky KOSTKA výherci Miroslav Petřík ze Zlatých Hor a Jana Rumpíková ze Šumperka, kteří se zúčastnili soutěže pro dárce krve a plazmy pořádané Transfúzní službou, členem skupiny AGEL. Do soutěže, která probíhala od konce září do konce listopadu, se mohli zapojit všichni dárci odběrných míst v Šumperku a v Bruntále poté, co po odběru odpověděli správně na soutěžní otázku.

Losování výherců „Velké podzimní soutěže o koloběžku KOSTKA“ proběhlo za přítomnosti představenstva Transfúzní služby. Majitel koloběžky Miroslav Petřík si převzal svou výhru v odběrném místě v Bruntále z rukou místopředsedkyně představenstva Miroslavy Michaličkové. „Koloběžku využiji, uvažoval jsem o ní už dlouho. Tato výhra mě moc potěšila a jsem za ni moc rád. Teď budu muset pořídit druhou i pro manželku, abychom mohli společně jezdit na výlety,“ směje se Miroslav Petřík, kterého k dárcovství krve přivedla jeho známá, taktéž dárkyně, a nyní uvažuje i o dárcovství plazmy.

Šťastnou výherkyni Janu Rumpíkovou z odběrného místa v Šumperku obdaroval předseda představenstva Transfúzní služby Ing. Václav Kokeš a Jiří Machovský, zástupce společnosti KOSTKA, která výhry do soutěže věnovala. „Nad výhrou jsem ani neuvažovala, jakmile jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála, byla jsem moc nadšená. Na koloběžce budu jezdit, jezdit a jezdit.  Je to pěkný vánoční dárek, ale děti to ještě neví. Asi budou muset dostat koloběžky i ony,“ říká stálá dárkyně krve Jana Rumpíková, která neunikla ani testu na koloběžce před budovou střediska a úspěšně jej zvládla.

Zájemci o dárcovství se mohou objednat osobně, telefonicky nebo e-mailem.  V Šumperku na adrese B. Němcové 1006/22, na čísle 800 300 600 nebo 724 612 674 či e-mailem evidence@tsl.agel.cz. V Bruntále na adrese Nádražní 29, na čísle 800 300 900 nebo 724 612 667 či e-mailu evidence.bruntal@tsl.agel.cz.

 

Zpět