Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Sleva pro dárce 10%

7.10.2019

SLEVA 10% PRO DÁRCE TRANSFÚZNÍ SLUŽBY a. s. DO RESORTU SOBOTÍN S podzimem a sychravým počasím je nutné své tělo hýčkat, a proto si pro Vás Transfúzní služba a. s. Šumperk a Bruntál připravila slevu ve výši 10% do bazénu a Wellness & Spa - saunový svět zámeckého resortu Sobotín.

Zámecký resort Sobotín, zasazený do čisté přírody Jeseníků, je unikátním multifunkčním projektem zahrnujícím pestrou nabídku spojenou se širokou škálou možností, jak uniknout nutě či shonu všedních dnů a zotavit tělo i duši.

Zážitek dokonalého odpočinku doplňuje Wellness & Spa hotel Sidonie, do kterého platí sleva 10%. Sleva je určena pro dárce Transfúzní služby a. s. Šumperk a Bruntál, který se na recepci prokáže platnou legitimací dárce. V areálu Wellness & Spa máte možnost využití plaveckého bazénu, saun s ochlazovnami, vířivek, pivních koupelí a mnohým dalším. Bližší informace o resortu Sobotín najdete na adrese: http://www.resortsobotin.cz/

Věříme, že této výhody využijete a užijete si zasloužený relax.

Zpět