Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Výhoda pro dárce

3.9.2019

Transfúzní služba a.s. člen skupiny AGEL získala pro dárce novou výhodu Transfúzní služba a.s. člen skupiny AGEL získala pro své dárce novou výhodu ve formě slevy 20% ze vstupného do termálního parku TERMÁLY LOSINY. Tato sleva se vztahuje na registrované dárce krve a plazmy Transfúzní služby a.s. v Šumperku a Bruntále. Aby dárce mohl svou slevu uplatnit, musí se prokázat platným průkazem „Legitimací“ dárce.

Této spolupráce s TERMÁLY LOSINY si moc vážíme. „Je to příjemný bonus pro dárce, který si může po darování odpočinout a zrelaxovat, zpříjemnit si den a strávit čas v údolí Hrubého Jeseníku. Za ušetřené peníze ze vstupného může využít v lázeňské kavárně či restaurace a zakončit tak svůj den.“ komentuje marketingová pracovnice Transfúzní služby.

TERMÁLY LOSINY je unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice. Poskytuje dokonalé spojení relaxace, regenerace, odpočinku a blahodárných účinků termální vody k dosažení harmonie těla i mysli. Jedná se o unikátní komplex devíti vnitřních a venkovních bazénů napouštěných přírodní termální vodou s teplotou vody okolo 33 °C, kde nechybí ani vodní atrakce, saunový svět, široká nabídka masáží i samoobslužná restaurace. Tento termální park je součástí areálu TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny.

Léčivá termální voda je již po několik desetiletí základní složkou celé lázeňské péče v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny. Obec Velké Losiny nabízí mnoho využití k trávení volného času, relaxaci a pobytu rodin s dětmi.

Další informace ohledně nabídky TERMÁLŮ LOSINY a výhod naleznete na webových stránkách www.termaly-losiny.cz a https://transfuznisluzba.agel.cz. Nabídku této výhody lze využít do 25. prosince 2019, mimo období sváteční sezóny.

Všem dárcům moc děkujeme za bezpříspěvkové darování krve či plazmy a věříme, že využijí této výhody.

 

 

Zpět