Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Padesátkaři a stovkaři se sešli v pivovaru Holba.

7.4.2017

Padesátkaři a stovkaři se sešli v pivovaru Holba. Dárci, kteří v roce 2016 dosáhli 50ti odběrů a 100 odběrů navštívili pivovar Holba.

Na Transfúzní službě v Šumperku přibylo loni na čtyři desítek bezpříspěvkových dárců krve, kteří se mohou pochlubit magickým počtem 100 čestných darů krve nebo její složky a stodeset bezpříspěvkových dárců krve, kteří se mohou pochlubit počtem 50 čestných odběrů. Jako poděkování za tuto humánní a potřebnou činnost pro ně Transfúzní služba uspořádal 5. dubna 2017 setkání, které tentokrát nebylo spojeno s diplomy či medailemi, ale neformální návštěvou Pivovaru HOLBA a.s.
Dárci se mohli při prohlídce provozu nejen poučit o tradiční výrobě zlatavého nápoje, kterou v hanušovickém pivovaru dodržují již od založení v r. 1874, ale samozřejmě se o chuti všech druhů hanušovických piv přesvědčit při posezení v krásných prostorách pivovarského muzea.
Akce se uskutečnila díky Pivovaru HOLBA a Transfúzní služby.

Zpět