Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Tak zase za rok! Nyní se už musíme s prázdninami rozloučit

4.9.2023

Tak zase za rok! Zaznělo na akci, kterou pro děti dárců, zaměstnanců a širokou veřejnost, připravila AGEL Transfúzní služba a.s. v Bohutíně u Šumperka. Navázala tak na úspěšnou akci z minulého roku.

V Bohutíně u Šumperka v pátek 1. září 2023, poslední prázdninový den, proběhlo odpoledne plné zábavy. AGEL Transfúzní služba a.s. zde opět uspořádala zábavné odpoledne s názvem „Tak zase za rok!“, určené všem dětem. Kromě výtvarné soutěže v našem promo stánku si děti užily spousty veselých soutěží, zaskákaly si ve skákacím hradu, projely se na nafukovacích skluzavkách a užily si hudební show se spoustou bublin.

"Tato akce je dalším benefitem nejen pro naše dárce krve a jejich rodiny, ale i pro děti našich zaměstnanců. Stává se zároveň dalším místem, kde je možné oslovit veřejnost a šířit povědomí o dárcovství krve," uvedla Hana Marešová, místopředsedkyně AGEL Transfúzní služby a.s., která společně s Ing. Petrem Poláchem, starostou obce Bohutín, přivítala na akci všechny návštěvníky.

Přejeme všem prvňáčkům, školáčkům, školákům a studentům úspěšný start do nového školního roku a doufáme, že jsme vám páteční akcí „Tak zase za rok!“ zpříjemnili poslední prázdninový týden.

 

Zpět