Logo

PARTNER VAŠEHO ZDRAVÍJsme součástí skupiny AGEL, nejúspěšnějšího soukromého poskytovatele zdravotní péče ve střední Evropě.

Rychlý kontakt

800 300 600 (Šumperk - odběry krve)
724 612 674 (Šumperk - odběry plazmy)
800 300 900 (Bruntál)

Informace pro dárce

Otevřený dopis hasičům

5.8.2022

Otevřený dopis vedení a zaměstnanců AGEL Transfúzní služby Šumperk všem profesionálním i dobrovolným hasičům Hasičského záchranného sboru České republiky

Vážení příslušníci Hasičského záchranného sboru České republiky, tvoříte významnou část pravidelných bezpříspěvkových dárců krve nejen naší transfuzní služby, ale i všech transfuzních středisek napříč naší republikou.

Velice si vážíme tohoto vašeho rozhodnutí stát se bezpříspěvkovým dárcem krve a i vaší náročné a nebezpečné práce, kterou dennodenně vykonáváte pro nás pro všechny, pro náš klid, bezpečí a ochranu našich hodnot. V dnešní době, kdy jsme svědky vaší náročné, profesionální a vysilující práce při zdolávání ničivého požáru v krásném koutu naší republiky si o to víc v dnešní době tuto skutečnost uvědomujeme. 

Dovolte nám proto, abychom my všichni v AGEL Transfúzní službě Šumperk ve spolupráci s firmou Velkolosinské pralinky, Velké Losiny, Vám projevili svůj vděk za náročnou a profesionální práci a přispěli tentokrát my vám drobným občerstvením, k vaší regeneraci  a obnově sil, které v této době tak nutně potřebujete.

Děkujeme a držíme vám palce

Vedení a zaměstnanci AGEL Transfuzní služba Šumperk

Majitelka a všichni pracovníci společnosti Velkolosinské Pralinky

Zpět